Geir Voldsund

Statsautorisert revisor

Geir har mange års erfaring som oppdragsansvarlig revisor og som leder i avdeling for kunderådgivere i lokal bank. I tillegg har han vært styreleder i Revisorforeningen i Nordland. Ved å jobbe i ulike roller som bruker av regnskap har han opparbeidet seg et solid grunnlag for å identifisere risikoer i virksomhetens omgivelser. Geir er statsautorisert revisor.

Mobil: 481 79 161

Lars Kverneng

Statsautorisert revisor

Lars har jobbet som revisor siden 2010. Han har en mastergrad i økonomisk styring fra Trondheim økonomiske høgskole samt en mastergrad i regnskap og revisjon. Lars har jobbet med klienter innenfor de fleste bransjer, med hovedvekt innenfor entreprenørbransjen, eiendom, industri og oppdrett. Lars er statsautorisert revisor.

Mobil: 481 655 87

Tonje Kristin Olsen

Statsautorisert revisor

Tonje har erfaring innen revisjon av små- og mellomstore kunder innen en rekke ulike bransjer. Tonje startet sin revisjonspraksis etter fullført bachelor i revisjon i 2015 og fullførte master i regnskap og revisjon ved UiS i 2017. Tonje er statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører.

Mobil: 948 68 240

Vegard Strand Bromseth

Statsautorisert revisor

Vegard har erfaring fra revisjon av virksomheter fra et bredt spekter av bransjer etter å ha jobbet med revisjon i flere år både i Trondheim og Mo i Rana. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Trondheim og har i tillegg master i regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole. Vegard er statsautorisert revisor.

Mobil: 958 35 773

Ståle Kristiansen

Revisor

Ståle har over 10 års erfaring som revisor for bedrifter på Helgeland. Han har lang erfaring som økonomisjef i industriselskaper i Mo i Rana og er autorisert regnskapsfører. Ståle er utdannet ved BI Trondheim.

Mobil: 952 60 828

Vibeke Martine Olsen

Statsautorisert revisor

Vibeke har jobbet som revisor siden 2009 og har bred erfaring innen revisjon av bedrifter i ulike bransjer. Hun har en siviløkonomutdanning fra Handelshøgskolen i Bodø, samt en mastergrad i regnskap og revisjon fra Handelshøyskolen BI. Vibeke er statsautorisert revisor.

Mobil: 952 60 996

Renate Helen Bjørhusdal

Statsautorisert revisor

Renate fullførte bachelor i regnskap og revisjon ved Nord Universitet i 2019 og har siden jobbet med revisjon av små- og mellomstore bedrifter på Helgeland. Renate er statsautorisert revisor.

Mobil: 994 19 207